Husk at restbeløbet til skiferien skal betales den 20.12.2010. Så beløbet skal stå på kontoen senest denne dag.

30.08-2010:
Deltagerliste og priser

26/8-2010:
Efter lidt ringen frem og tilbage med Trip Tour og diverse mails med deltagerne - er det endt med at turen går til Sportspension Eisl - Westendorf. Pensionens egen hjemmeside  TV2vejret - Westendorf  Vejret m.m. skiwelt
Google maps Kitzbühler Alpen Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental

19/8-2010 kl. 17.36:
Mødet i dag endte op i, at der nu arbejdes på at komme til Westendorf. Hotel Teresianna. Bestilling af skiferien regner vi med at booke i morgen, når vi har fået endelig besked fra alle om, hvem der skal med og hvorvidt der skal bookes fly og evt. dobbeltværelser. Nærmere følger senere.

19/8-2010:
Vi har nu modtaget tilbud fra Asger Trip Tour på destinationerne Westendorf, Königsleiten og Sölden. På grund af priserne - er der nu indkaldt til nyt møde i eftermiddag, hvor vi håber at vi kan nå til enighed om destinationen. Lidt om Westendorf - Hotel Theresianna hotellets egen hjemmeside - og pisterne, som nu er lidt i spil.

17/8-2010:
Der var indkaldt til skimøde på Runevænget, hvor destination og uge skulle drøftes og helst skulle der opnås enighed om disse. Både Birger og Bitten har undersøgt diverse destinationer. Vi blev enige om, at der skal arbejdes på Königsleiten  Hotellet pistekort i uge 5, hvortil der kun er kør selv. Senere er ugen lavet om til uge 6, men stadig samme destination.
"Tourguiden" Birger kontakter Asger hos Trip Tours.

Indtil videre ser deltagerlisten således ud:
                                                  
Marianne & Allan, Katrine & Martin                  
Birger & Charlotte & Steffen
Bitten & Morten, Sopfie & Christian
Dytter
Palle + 1 barn
Lene & Jan
Jesper, Rikke & Signe